A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Карлівська громада вшанувала пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 30.08.2021 08:36
Кількість переглядів: 447

Сьогодні о 10:00 год. біля пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО Карлівська громада долучилася до загальнонаціональної хвилини мовчання  та вшанування пам‘яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Вшанувати героїв прийшли бойові побратими, представники влади, установ та організацій. Учасники мітингу–реквієму поклали квіти до пам’ятного знаку, на якому викарбувані імена загиблих  земляків – Миколи Демиденка, Дмитра Барвіна, Юрія Коновода.

Звертаючись до присутніх, міський голова Петро Світлик, голова ГО «Ветеранське братерство Карлівщини» Володимир Мусяк, учасник АТО

Олександр Шевченко зазначили, що українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за Україну. Ми всі у вічному боргу перед ними, пам’ятати їх – це наш святий обов’язок.

В жалобі цього дня присутні схилили голови та разом з капеланом отцем Сергієм помолилися за душі убієнних захисників України.

 

Світла пам’ять про захисників залишиться в наших серцях. Завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя заради мирного неба та майбутнього нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.