A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада 13.09.2021 р.

Дата: 13.09.2021 14:31
Кількість переглядів: 355

13 вересня відбулася апаратна нарада, яку провів міський голова Петро Світлик. На порядок денний було винесено низку питань, зокрема про стан запобігання поширенню гострого респіраторного захворювання COVID-19 на території Карлівської громади та про стан підготовки підприємств і установ до осінньо-зимового періоду.

Фото без опису

За інформацією головного лікаря КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» Олександра Сіренка, на стаціонарному лікуванні на даний час знаходиться 7 хворих (2 дітей), з них з COVID -19 – 3, з підозрою на COVID-19 – 4.

Як повідомила директор КНП «Карлівський ЦПМСД» Людмила Терентьєва, від початку кампанії по вакцинації в територіальній громаді провакциновано 3781 осіб, що становить 23,3%.

Міський голова Петро Світлик зауважив, що це низький показник. В зв’язку з тим, що динаміка захворюваності викликає занепокоєння, очільник громади доручив керівникам медичних закладів проводити широку інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців та звернувся до всіх працівників апарату міської ради і структурних підрозділів відповідальніше ставитись до свого здоров'я і здоров’я оточуючих людей та активніше долучатися до вакцинальної кампанії.

Далі керівники медичних та комунальних закладів, начальники відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури та туризму, відділу комунального майна прозвітували про стан підготовки до осінньо-зимового періоду.

В ході апаратної наради також були обговорені питання: підготовки до четвертої сесії міської ради; надання допомоги в оформленні заяви та поданні відповідних документів громадянам, які мають намір змінити постачальника газу; забезпечення роботи Карлівської міської територіальної виборчої комісії; харчування дітей в закладах освіти; підвезення школярів; благоустрою тощо. З усіх порушених питань міський голова Петро Світлик дав відповідні доручення та визначив терміни їх виконання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних