A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Четверте засідання шостої позачергової сесії міської ради

Дата: 28.09.2021 14:13
Кількість переглядів: 461

Під головуванням секретаря ради Олега Стовбуна сьогодні відбулося четверте пленарне засідання шостої позачергової сесії міської ради, на якому зареєструвалося 18 депутатів. До розгляду було винесено шість питань.


Фото без опису

Спершу депутати прийняли рішення щодо внесення змін до кількісного і персонального складу виконавчого комітету та постійних депутатських комісій міської ради. Одноголосно проголосували за покладання обов’язків голови виконавчого комітету на секретаря ради Олега Стовбуна та погодили участь міської ради в обласному конкурсі проєктів розвитку громад на умовах співфінансування.

Також одноголосно ухвалено звернення депутатів Карлівської міської ради восьмого скликання до Верховної Ради України щодо визнання постанови Верховної Ради України № 1677-ІХ «Про призначення позачергових виборів депутатів Карлівської міської ради Полтавського району полтавської області» від 18.07.2021 такою, що втратила чинність.

В «Різному» депутат Роман Пирлик зачитав звернення колективу Карлівського ліцею № 4 щодо встановлення енергозберігаючих вікон в приміщенні навчального закладу  та звернення ОСББ «Горицвіт» щодо співфінансування утримання ліфтів в багатоповерховому будинку. Звернення прийняті до відома та будуть опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісій.

До всіх депутатів та до відповідальних осіб звернулися депутати Володимир Литвин, Михайло Кобченко, Лариса Гаврись та секретар ради Олег Стовбун із закликом бути свідомими, відкинути амбіції та розблокувати подальшу роботу міської ради.

Перед закриттям пленарного засідання депутатами було вирішено усі нерозглянуті питання шостої позачергової сесії міської ради восьмого скликання перенести на наступну сесію.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних