A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Урочистою ходою в Карлівці відзначили День захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2021 14:41
Кількість переглядів: 897

14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі.

Фото без опису

Відзначення найголовнішого військового свята країни в Карлівці розпочалося із загальної ходи, яку можна назвати ходою поколінь, адже у ній взяли участь воїни АТО/ООС разом з молоддю громади. 

Заходи продовжилися в міському будинку культури, де на присутніх чекала урочиста частина та святковий концерт.

До присутніх з вітальним словом звернулися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Пушкарьова та начальник 4 відділу Полтавського обласного ТЦК та СП підполковник Сергій Лукаш.

Валентина Пушкарьова подякувала всім воїнам, які захищали та захищають нашу країну від ворогів, та всім, хто бере активну участь у підтримці армії зі святом та побажала добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині, здоров’я і довголіття ветеранам, успішної служби, незламної волі до перемоги та патріотичного духу.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих Героїв, які поклали своє життя на вівтар боротьби за кращу долю для своїх дітей, за мирне небо і за вільну Україну.

Вітали краян із Днем захисників та захисниць України змістовною тематичною програмою танцювальні та вокальні колективи міського будинку культури.

Та на цьому святкування не закінчилося. Усі бажаючи мали змогу взяти участь в майстер-класі з поводження зі стрілецькою зброєю та спробувати розібрати і зібрати автомат. А ще – поспілкуватися в дружньому колі, зробити пам’ятні фотознімки та скуштувати найсмачнішої козацької каші із м’ясом, яку приготували завдяки спонсорській допомозі ТОВ "АПК Докучаєвські чорноземи".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних