A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Сьома позачергова сесія завершила роботу

Дата: 21.10.2021 16:58
Кількість переглядів: 809

Сьогодні в залі засідань міської ради, за присутності 19 депутатів, під головуванням секретаря ради Олега Стовбуна, відбулося п’яте засідання сьомої позачергової сесії Карлівської міської ради восьмого скликання.

Фото без опису

На розгляд винесено чотири бюджетних питання, які до цього були ретельно опрацьовані на засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку. До порядку денного також включено розгляд земельних питань.

На початку пленарного засідання присутні заслухали першого заступника міського голови Юрія Ткачова з інформацією щодо ситуації стосовно початку опалювального сезону у закладах освіти, медицини, інших бюджетних установах та житлових будинках громади. Як повідомив Юрій Ткачов, все , що необхідно було зробити відділу освіти, молоді та спорту, Карлівському ЦПМСД та Карлівській лікарні для вчасного початку опалювального сезону , – зроблено, підготовлено і відправлено пакет документів для підключення до газопостачання, передбачено необхідні кошти для проплати за газ. Тривають перемовини з НАК «Нафтогазом». Вдалося досягти домовленостей про початок опалювального сезону у житлових будинках, які опалюються ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», з 23.10.2021 року. Прийнято відповідне розпорядження.

Після тривалих обговорень було вирішено направити звернення щодо врегулювання даного питання до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України. А також звернутися до сусідніх громад з проханням підтримати Карлівську міську раду і також направити відповідне звернення.

Далі начальник фінансового управління Анатолій Магда  поінформував, що доходна частина загального фонду міського бюджету за дев'ять місяців 2021 року перевиконана в сумі 7500,0 тис. грн. Було запропоновано виділити кошти в сумі 7291,5 тис. грн. відділу освіти, молоді та спорту на заробітну плату та оплату енергоносіїв; 150,0 тис. грн. КП «Карлівка Новатор» на придбання паливно-мастильних матеріалів, оплату електроенергії та поточний ремонт; 58,5 тис. грн. на фінансування Програми «Сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК» для співфінансування капітального ремонту ліфтів. Проєкт рішення депутати підтримали одноголосно.

Також депутатами ухвалено рішення про затвердження структури та штатного розпису, про затвердження розпоряджень міського голови в міжсесійний період та про передачу на баланс виконавчого комітету міської ради балансових рахунків, основних засобів, матеріальних цінностей та активів Карлівської міської ради, прийнято низку земельних питань.

За пропозицією депутатів Світлани Шенгер та Сергія Якуби сесійно було вирішено доручити апарату міської ради розробити Програму забезпечення житлом сімей з дітьми-інвалідами та винести це питання на розгляд восьмої сесії міської ради, яка відбудеться 29 жовтня.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних