A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Восьма сесія продовжила роботу

Дата: 18.11.2021 11:27
Кількість переглядів: 449

На друге пленарне засідання восьмої сесії міської ради, яке відбулося 17 листопада, зареєструвалося 18 депутатів. Вів засідання в.о. міського голови, секретар ради Олег Стовбун.

Фото без опису

Як повідомив начальник фінансового управління Анатолій Магда, перевиконання доходної частини загального та спеціального фондів міського бюджету становить 4821,8 тис. грн. Тому було запропоновано збільшити видаткову частину загального фонду бюджету та виділити кошти, зокрема, на:

  • КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» 300,0 тис. грн. на співфінансування для виконання робіт і послуг для забезпечення мережі кіснепостачання;
  • КП «Карлівка Новатор» 410,0 тис. грн. на відшкодування витрат за послуги з водопостачання та виготовлення технічної документації з землеустрою;
  • Відділу освіти, молоді та спорту 3140,0 тис. грн. на заробітну плату, 160,0 тис. грн. на співфінансування проєктів, що перемогли в обласному конкурсі та 751,0 тис. грн. на оплату енергоносіїв тощо.

Також депутати підтримали виділення коштів Карлівському ВУЖКГ на співфінансування для придбання автомобіля для вивезення твердих побутових відходів в сумі 1560,0 тис. грн., з яких за рахунок збільшення доходів – 753,3 тис. грн.

В ході пленарного засідання були затверджені розпорядження, видані в міжсесійний період, внесено зміни до Регламенту Карлівської міської ради та затверджено в новій редакції Програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

В зв’язку з тим, що низку питань у сфері земельних відносин не було розглянуто за відсутності 2/3 голосів депутатів від загального складу ради, вирішено восьму сесію міської ради не закривати, а оголосити перерву.

 

 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних