A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Третє засідання восьмої сесії

Дата: 07.12.2021 08:02
Кількість переглядів: 435

Третього грудня під головуванням секретаря ради Олега Стовбуна відбулося третє засідання восьмої сесії міської ради восьмого скликання.

Фото без опису

Засідання сесії  розпочалося не відразу, адже роботу депутатів блокував один із мешканців громади, який вимагав негайно вирішити його особисте питання земельного характеру. Ніякі доводи, роз’яснення та прохання не заважати роботі сесії не дали результатів. Тож  депутати вимушені були прийняти рішення про виклик працівників поліції. Тільки після того, як  правоохоронці вивели порушника із зали засідань, сесія розпочала роботу.

Перед тим, як був затверджений порядок денний, до присутніх звернувся депутат Михайло Кобченко із закликом підтримати його і направити депутатське звернення до президента України, Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України щодо надання законної, юридично-правової та моральної оцінки дій працівників поліції та Управління СБУ в Харківській області, які 3 грудня 2021 року вчинили обшук у його приватних оселях та офісах ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи». Рішення направити відповідне звернення було прийнято одноголосно.

Далі депутати ухвалили внесення змін до показників загального та спеціальних фондів бюджету на 2021 рік; погодили внесення змін до Регламенту міської ради; прийняли низку рішень, що винесено на розгляд відділом освіти, молоді та спорту тощо.

В ході опрацювання земельних питань, голова постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та санітарного стану Михайло Кобченко зачитав поіменний список громадян, що подали заяви. По кожному депутати прийняли відповідне рішення, враховуючи рекомендації комісії.  

Також депутатами було прийнято рішення не закривати восьму сесію, а продовжити роботу на четвертому засіданні, про дату якого буде оголошено на сайті міської ради.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних