A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Щотижнева нарада у голови облдержадміністрації 20.12.2021 р.

Дата: 20.12.2021 14:22
Кількість переглядів: 404

20 грудня т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький взяв участь у нараді в голови облдержадміністрації, що проходила в режимі відеоконференції.

Головною темою щотижневої наради залишається про стан запобігання поширенню гострого респіраторного захворювання COVID-19. Також опрацьовано питання: «Про завершення комплексу осінньо-польових робіт в області» та «Про забезпечення безбар’єрного середовища для життєдіяльності осіб з інвалідністю та маломобільних категорій населення в Полтавській області».

До обговорення питань порядку денного долучилися заступники міського голови Володимир Слєпцов, Юрій Ткачов, Валентина Пушкарьова, а також керівники медичних закладів громади Олександр Сіренко та Людмила Терентьєва.

За словами директора Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Віктора Лисака, рівень захворюваності на коронавірус в області лишається високим. Тільки за останню добу госпіталізовано 33 пацієнти.

По Карлівській громаді ситуація дещо покращилася. За інформацією КНП «Карлівський ЦПМСД» та КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича», станом на 20.12.2021 р. чисельність активних хворих на COVID-19 становить 100 людей. В міській лікарні на лікуванні перебуває 25 хворих (20 – з COVID-19, 5 – з підозрою).

З початку вакцинальної кампанії по Карлівській громаді  станом на 20.12.2021 р. щеплено від COVID-19 8276 чоловік. Всього І та ІІ дозами зроблено 15277 щеплень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.