A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Нарада у т.в.о. міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького

Дата: 29.12.2021 13:34
Кількість переглядів: 445

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький 29 грудня провів розширену нараду за участі профільних заступників міського голови,  працівників апарату міської ради та розпорядників бюджетних коштів.

Спершу було заслухано начальника Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко та начальника КП «Карлівка Новатор» Валерія Фуртаса щодо усунення наслідків негоди на території громади. Як було зазначено, комунальники працюють в посиленому режимі, задіяна вся наявна техніка, в старостинських округах допомагають базові підприємства, ситуацію тримають під контролем.

 

Про стан закупівлі енергоносіїв на 2022 рік доповідали головні розпорядники бюджетних коштів. За наданою інформацією більшість договорів установи вже уклали, по решті - оголошено процедуру відкритих торгів, а також ведеться переговорна процедура.

 

В ході наради було опрацьовано питання можливості проведення  в закладах освіти масових святкових заходів. За результатами обговорень, спираючись на Постанову Кабінету Міністрів щодо запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню COVID-19, було зазначено, що святкові заходи в закладах освіти забороняється проводити за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

 

Підсумовуючи, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький дав низку доручень з певних питань та окреслив терміни виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.