A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Приємні подарунки до Нового року

Дата: 30.12.2021 11:50
Кількість переглядів: 874

В новорічно-різдвяні свята усі люблять отримувати подарунки, але є ті, хто любить їх дарувати. Напередодні нового року Карлівська дитяча бібліотека та Публічна бібліотека ім. А. Михайленка поповнили свій фонд якісною, доброю, світлою і щирою літературою для дітей та дорослих.

Автор творів – визнаний далеко за межами Полтавщини лауреат багатьох обласних та всеукраїнських премій, член Національної всеукраїнської спілки письменників, поет Володимир Слєпцов, презентував свої нові, цікаві видання, які без сумніву припадуть до душі дорослим і маленьким читачам.

Володимир Анатолійович також подарував бібліотеці ім. А. Михайленка чотири повнокольорових фотоальбоми про видатних особистостей нашого краю із серії «Золоті імена Полтавщини» відомого фотохудожника Валерія Черкаса.   

До фонду книгозбірень додалися і диски з дитячими піснями – спільний проєкт поета Володимира Слєпцова та заслуженого працівника культури України, композитора Володимира Раковського.

До речі, маленькі відвідувачі Карлівської дитячої бібліотеки із задоволенням читають вірші відомого земляка, запитують про новинки та чекають на творчі зустрічі з Володимиром Слєпцовим.

Працівники бібліотеки постійно піклуються, аби відвідувачів ставало більше – впроваджують нові послуги, проводять цікаві заходи тощо. Цього року Карлівська бібліотека для дітей успішно пройшла відбір і стала однією з учасників проєкту Українського інституту книги, в результаті якого  отримала поповнення фонду в кількості 432 книги.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.