A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Щодо ситуації з розчищенням доріг

Дата: 04.01.2022 16:23
Кількість переглядів: 464

Шановні мешканці Карлівської громади! В зв’язку з погіршенням погодних умов взимку виникає потреба у розчищенні доріг та вулиць громади. Забезпечує цю функцію в громаді Карлівське ВУЖКГ, в користуванні якого є 5 тракторів, ЗІЛ – 131 з відвалом та розкидачем ПСС та мала снігоприбиральна техніка в кількості 6 одиниць.

Фото без опису

 За будь-яких умов в першу чергу ми забезпечуємо доступ до об’єктів соціальної сфери: шкіл, садочків, амбулаторій, ЦНАПУ, тощо, а також намагаємося забезпечити можливість проїзду громадського транспорту. Тож зрозуміло, що в першу чергу техніка буде спрямовуватись на вулиці, де розташовані вказані об’єкти та на вулиці, по яких проходить рух маршрутних транспортних засобів. Ми сподіваємося та розраховуємо на допомогу підприємств, що працюють на території громади та фізичних осіб, в чиїй власності є трактори.

Тож просимо жителів проявляти терпіння у цій ситуації, адже така кількість техніки не може одночасно бути в декількох місцях. Звичайно ж, може виникнути ситуація, коли потрібно терміново надати комусь медичну або будь-яку іншу екстренну допомогу. Про такі випадки просимо негайно повідомляти особисто, а не в соцмережах, адже від швидкості реагування може залежати не тільки добробут, але й життя людини.

Телефон приймальні Карлівського ВУЖКГ (053466) 2-16-90

Доводимо до відома, що 01, 02 та 03 січня 2022 року працювали робітники по розчистці снігу та посипанню доріг та тротуарів піщано-соляною сумішшю. 31 грудня було прочищено всі вулиці та провулки в Голобородьківському старостаті. 31 грудня та 01 січня прочищені дороги основних вулиць в Попівському старостаті.

1 січня було залучено 6 одиниць автотракторної техніки та 6 одиниць малої снігоприбиральної техніки, та були прочищені всі вулиці та провулки міста Карлівка.

02 січня було посипано піщано-соляною сумішшю тротуари в центральній частині міста, по вул.Комарова та вул.Радевича до нафторозвідки.

 03 січня було залучено всю автотракторну техніку - 6 одиниць та 6 одиниць малої снігоприбиральної техніки на розчистку снігу, а після було посипано піщано-соляною сумішшю дороги та тротуари міста. Але утрамбована частина снігового покрову, яка залишилася на дорожньому покритті, після оброблення піщано-соляною сумішшю та під дією погодних умов спричинила застій талої води.

Сьогодні з 06:00 години виїхала тракторна техніка просипати піщано-соляною сумішшю дороги та тротуари, також двірники та робітники з ранку вручну розчищають льодові покрови та відводять талу воду. Протягом дня працівники вручну посипали з 2-ох тракторних причепів тротуари міста.

Також зазначаємо, що на всій автотракторній техніці стоять GPRS трекери, які дають можливість контролювати маршрути та витрати пального на всю техніку, відповідно яких закриваються робочі години працівникам та списується паливо.

Давайте будемо взаємоввічливими і допомагати один одному в екстрених ситуаціях!

 

Карлівське ВУЖКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних