A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Депутати затвердили склад постійних комісій та склад виконавчого комітету

Дата: 10.01.2022 09:42
Кількість переглядів: 568

Порядок денний другого пленарного засідання першої сесії міської ради дев’ятого скликання складався з 20 питань, два з яких було виключено та направлено на доопрацювання.

Фото без опису

На початку заступник голови ТВК Віктор Оданець оголосив про початок повноважень депутатів Миколи Олексієнка, Наталії Турчак та Юлії Безсмертної, які увійшли в раду замість тих, хто достроково з певних причин припинив свої повноваження.

В ході засідання, до проведення громадських обговорень в старостинських округах, депутати затвердили т.в.о. старост. Таким чином,  Лип’янським старостинським округом  тимчасово буде опікуватися Світлана Дядченко, Максимівським – Ірина Саніна, Голобородьківським – В’ячеслав Дяченко, Попівським – Лариса Зубань.

Також визначили кількісний та персональний склад виконавчого комітету міської ради. Крім міського голови, секретаря, заступників та старост, які до складу виконкому входять за посадою, членами виконавчого комітету обрано: Юрія Павлуся, Леоніда Гончара, Романа Курду, Антона Кокошу, Світлану Голубенко, Олександра Сіренка.

Важливим питанням порядку денного було створення постійних депутатських комісій, обрання голів та затвердження складу. За поданням депутатів, головою постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку, управління комунальним майном, житловим та комунальним господарством, благоустрою, транспорту, архітектури та будівництва обрано Аллу Третяк; головою комісії з питань регулювання земельних відносин, надр, охорони навколишнього середовища та санітарного стану – Михайла Кобченка; головою комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів – Сергія Яковенка; головою комісії з питань соціально-економічного розвитку, соціальної політики, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту – Світлану Шенгер. Не визначилися з головою постійної депутатської комісії з питань міжнародних зав’язків, розвитку покинутих територій та гуманітарних допомог.

Так як не всі питання порядку денного були розглянуті, депутатами вирішено сесію не закривати. Про час та дату третього засідання першої сесії міської ради дев’ятого скликання буде оголошено на офіційному сайті міської ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних