A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Інформація Карлівського ВУЖКГ щодо проведеної роботи по утриманню доріг на території Карлівської громади в зимовий період.

Дата: 13.01.2022 11:28
Кількість переглядів: 258

Карлівське ВУЖКГ проводить комплекс робіт для забезпечення безперебійного та безпечного руху на міських дорогах та тротуарах, що включає очистку доріг від снігу, боротьбу із ожеледицею.

Фото без опису

На осінньо-зимовий період 2021-2022 р.р. проведено заготівлю матеріалів (пісок, сіль) та приготовано протиожеледної суміші в кількості 790 тон.

Для розчистки снігу задіяно 6 одиниць автотракторної техніки (колісні трактори LOVOL, ЮМЗ-6Л, ХТЗ-170, МТЗ Беларусь 892, МТЗ-82.1, спецавтомобіль ЗІЛ) та 6 одиниць малої снігоприбиральної техніки, а також ручна праця робітників ВУЖКГ.

Для посипання вулиць піщано-соляною сумішшю задіяно техніку: колісні трактори МТЗ-82.1, МТЗ Беларусь 892, розкидач соляної суміші на базі ЗІЛ, та здійснювалося розсипання ПСС вручну з двох причепів 2ПТС4.

По старостинських округах в листопаді та грудні було розвезено 16 тон піщано-соляної суміші та сформовано по кучах. В подальшому проводилося першочергове посипання робітниками ВУЖКГ тротуарів та доріг до об’єктів соціальної сфери. В Голобородьківському та Попівському старостинських округах розчистку снігу здійснювали трактори Карлівського ВУЖКГ (МТЗ Беларусь 892, МТЗ-82.1). В Лип’янському старостинському окрузі по договору з АПК «Докучаєвські чорноземи», а в Максимівському – СТОВ «Вітчизна»

З початку року для боротьби з снігом та ожеледицею задіяно 50 працівників, робота проводилася і у вихідні дні. З 01.01.2022р. по 04.01.2022р. включно використано паливно-мастильних матеріалів 0,4 тон, відпрацьовано 597 люд/год, витрати склали 135,3 тис. грн.

Всього на сьогоднішній день використано піщано-сольової суміші в кількості 398 тон на суму 189,74тис. грн (вартість 1 тони ПСС складає 476,73грн), що в розрізі по місяцях склало: листопад – 27 тон, грудень – 223 тони, за десять днів січня – 148 тон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних