A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Виконання доручень взято на контроль

Дата: 14.01.2022 14:33
Кількість переглядів: 828

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький тримає на контролі виконання доручень, даних на апаратній нараді 12 січня та на робочих нарадах, які відбулися протягом тижня.

Фото без опису

Зокрема, Сергій Бобрицький доручив апарату міської ради підготувати та надати проєкти рішень для формування порядку денного третього засідання першої сесії міської ради дев’ятого скликання та засідання виконавчого комітету міської ради. Наголосив на обов’язковому включенні в порядок денний питання  про закріплення депутатів за округами.

Дано доручення узгодити з головами постійних депутатських комісій дати проведення засідань відповідних комісій та підготувати розпорядження про закріплення відділів міської ради за постійними депутатськими комісіями.

Значну увагу т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький приділив питанню підготовці та проведенню громадських слухань щодо кандидатур старост в старостинських округах. Доручено вивчити юридичну сторону питання, підготувати відповідне Положення та винести його на розгляд сесії міської ради.

На контролі стоїть планування та організація роботи апарату міської ради. На наступний тиждень Сергій Бобрицький ініціював проведення нарад: з питань організації харчування дітей в закладах освіти, з питань земельних відносин, з питань комунального майна та з  бюджетних питань.

Відповідно були дані доручення начальникам відділів: підготувати інформацію щодо показників виконання бюджету за 2021 рік та плану заходів з прогнозуванню  бюджету на 2023 рік; вивчити питання можливостей створення аудиторської служби, надати пропозиції; надати інформацію щодо вартості виконання робіт з інвентаризації земель; надати пропозиції щодо встановлення ставок земельного податку в межах населених пунктів громади; провести аналіз обласних програм, що реалізовуються на умовах співфінансування з місцевими бюджетами тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних