A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада 18.01.2022 р.

Дата: 19.01.2022 13:07
Кількість переглядів: 263

Оцінка роботи комунальників, підготовка до засідання сесії, виконання доручень, заходи із запобігання захворювання на COVID-19  - питання, що були опрацьовані на апаратній нараді, яку провів 18 січня т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький.

Фото без опису

Роботі комунальних підприємств в зимовий період Сергій Бобрицький дав позитивну оцінку, наголошуючи, що заходи з усунення наслідків негоди проведені вчасно. Була задіяна вся наявна техніка, люди працювали і у вихідні дні, роботи тривають.

На контроль профільним заступникам та відповідним виконавцям дано доручення підготувати проєкти рішень сесії, зокрема, про затвердження регламенту ради 9 скликання, про внесення змін до складу конкурсної комісії,  про порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости. Юридичному відділу апарату міської ради доручено вивчити правове підґрунтя створення відділу внутрішнього фінансового контролю та аудиту міської ради. Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Сергій Бобрицький доручив надати інформацію про стан фінансування видатків по освітній галузі, а також надати пропозиції щодо використання залишку державної субвенції.

В ході наради обговорено питання проведення засідань постійних депутатських комісій, затверджено відповідальних осіб за організацію роботи кожної комісії. Наголошено на персональній відповідальності працівників за дотримання строків подання проєктів рішень, за виконання доручень та за дотримання вимог інструкції з діловодства у виконавчих органах міської ради.

Значну увагу  т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький приділив питанню впровадженню додаткових заходів щодо запобіганню та профілактики захворюваності на COVID-19. Наголошено на обов’язковому дотриманні апаратом міської ради протиепідемічних заходів, що передбачені «жовтим рівнем» епідемнебезпеки.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних