Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Комісія ТЕБ та НС: два заклади освіти призупиняють діяльність

Дата: 24.01.2022 17:06
Кількість переглядів: 489

Під головуванням т.в.о. міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького 24 січня відбулося чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На порядок денний винесено одне питання – про епідемічну ситуацію на території Карлівської громади та вжиття додаткових заходів  з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Фото без опису

Було заслухано інформацію головних лікарів КНП «Карлівський ЦПМСД», КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» Людмилу Терентьєву і Олександра Сіренка, а також  завідувача Карлівським міжрайонним відокремленним підрозділом лабораторних досліджень  ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України» Петра Васильця і начальника відділу освіти, молоді та спорту Сергія Совина.

Після тривалого обговорення, зважаючи на різке погіршення епідемічної ситуації на території Карлівської громади, члени комісії вирішили:

  • відділу освіти, молоді і спорту призупинити діяльність дошкільного навчального закладу «Чебурашка» з 24 січня по 6 лютого 2022 року;
  • відділу освіти, молоді і спорту призупинити діяльність Карлівського ліцею №1 з 25 січня 2022 по 6 лютого 2022 р.
  • структурним підрозділам міської ради, територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади, підприємствам, установам, організаціям посилити виконання карантинних (протиепідемічних) заходів на території громади
  • торгівельним закладам громади, суб’єктам господарювання на території Карлівської громади суворо дотримуватись протиепідемічних заходів 
  • відділу поліції №3 Полтавського РУ ГУ НП України в Полтавській області, представникам Полтавського РУ ГУ Держспоживслужби України в Полтавській області, відділу архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою, сектору мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту та охорони праці забезпечити посилений контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів при здійсненні пасажирських перевезень, ринкової торгівлі, в закладах торгівельної діяльності та розважальних закладах територіальної громади.


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних