A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання бюджетної комісії

Дата: 25.01.2022 15:24
Кількість переглядів: 312

Сьогодні, 25 січня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку, управління комунальним майном, житловим та комунальним господарством, благоустрою, транспорту, архітектури та будівництва. Голова комісії Алла Третяк оголосила порядок денний, який включав 16 питань.

Фото без опису

Зокрема, члени комісії розглянули проєкти рішень щодо затвердження соціальної програми запобігання і протидії домашньому насильству; про затвердження тарифів на платні послуги, які надаються КУ «Центр надання соціальних послуг»; про внесення змін до контрактів з керівниками медичних закладів; про надання згоди на прийняття спеціалізованої комунальної техніки. Два рішення стосувалися питання організації харчування в закладах освіти. Також був опрацьований проєкт рішення стосовно внесення змін до положення про  відділ державного архітектурно-будівельного контролю.

Для ознайомлення та надання пропозицій винесені питання про затвердження плану роботи міської ради на 2022 рік та про закріплення депутатів за округами.

В «Різному» вкотре порушено питання щодо проведення ремонту в службовій квартирі, яку свого часу було надано тренеру по боротьбі. На дані роботи необхідно додатково виділити кошти в сумі майже 50 тис. грн. Члени комісії рекомендували взяти це питання на контроль та при уточненні показників місцевого бюджету необхідну суму в обов’язковому порядку виділити.

За результатами роботи по кожному питанню надані відповідні рекомендації, зауваження та доповнення, які будуть враховані під час розгляду проєктів рішень на пленарному засіданні сесії. Низку питань направлено на доопрацювання.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних