A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася термінова нарада відділу освіти, молоді та спорту

Дата: 18.02.2022 10:03
Кількість переглядів: 648

17 лютого відбулася термінова нарада, ініційована заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ткачовим Ю.О., щодо нагальних проблем, які повязані з організацією харчування дітей в закладах освіти та інших актуальних питань, що стосуються діяльності відділу освіти та закладів освіти громади.

На нараді були присутні керівники закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти, дитячої юнацько-спортивної школи, міського  центру позашкільної освіти.

Прорахунки в роботі начальника відділу освіти, молоді та спорту по організації роботи відділу щодо забезпечення харчування в закладах освіти відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладів оздоровлення і відпочинку»,  несвоєчасно розроблене та погоджене нове меню, запізніле оголошення тендерних процедур, завищені закупівлі по деяких продуктах харчування  (наприклад, ванільний цукор, манна крупа, лимонна кислота, какао) привели до того, що може бути припинено харчування учнів у закладах освіти до завершення тендерних закупівель.

Вирішити ці нагальні проблеми, заслухати начальника відділу освіти та зменшити соціальну напругу, яка склалася у відділі освіти, в комунікації директорів закладів і очільника освіти,  і мала на меті ця нарада. Однак заслухати начальника відділу освіти, молоді та спорту Совина С.С. не вдалося, так як він написав заяву на звільнення. Тому до обрання нового начальника відділу освіти було вирішено створити Раду директорів громади з метою координації роботи закладів освіти, організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання  у 2022 році,  забезпечення проведення тендерних процедур по закупівлі продуктів харчування тощо. До складу Ради увійшли депутати міської ради, керівники закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти, голова комітету Профспілки працівників освіти і науки Карлівскої територіальної громади.

Про подальші події будемо інформувати.

Відділ освіти, молоді та спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.