Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Як працюють магазини в Карлівці.

Дата: 05.03.2022 09:30
Кількість переглядів: 233

Карлівська міська рада здійснила перевірку роботи мережі найбільших магазинів у місті. Усі вони працюють в звичному режимі з незначними змінами у графіку роботи, приймають оплату як готівкою, так і через термінал. В магазинах ЄВА, АВРОРА та АТБ запроваджено послугу зняття готівки на касі.

Фото без опису

Як запевнили представники адміністрацій усіх магазинів, ситуація з постачанням продуктів харчування та товарів першої необхідності вирівнялася і, наразі, контрольована.

В АТБ та МАРКЕТ ОПТ щодня завозяться крупи, консерви, м'ясо та м’ясні вироби, молочні продукти, овочі, риба та інше. Хлібо-булочні вироби є постійно.

Продуктовий ажіотаж у супермаркетах почав поступово спадати. Через те, що в місті багато біженців та проїжджих, які іноді намагаються скуповувати все, що є на полках, адміністраціями магазинів прийнято рішення щодо обмеження продажу соціальних продуктів по дві одиниці в одні руки.

Мережі ЄВА, АВРОРА і TA-DA також забезпечуються необхідними товарами. Якщо станом на сьогодні в магазині «ЄВА» полки майже порожні, то з понеділка постачальники обіцяють все необхідне завести.

За словами представників торговельних мереж, проблемою залишається те, що постачальники піднімають ціни на товар, і ціна в магазинах стає вищою.

Ведеться постійна робота у цьому напрямку з постачальниками та виробниками. Усі необґрунтовані підвищення цін обов'язково фіксуватимуться, порушники будуть нести відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних