A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання земельної комісії

Дата: 11.04.2022 13:22
Кількість переглядів: 345

8 квітня відбулося третє за два тижні засідання постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, надр, охорони навколишнього середовища та санітарного стану під головуванням Михайла Кобченка.

Фото без опису

На попередньому засіданні члени комісії обговорили прийнятий 24 березня  Закон України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану». Детально розглянули, що передбачає Закон та правовий  механізм його застосування.  

Як зазначив перший заступник міського голови Володимир Слєпцов, наразі продовольча безпека України потребує величезної уваги. Тому необхідно використати всі доступні земельні ресурси громади для вирощування необхідних культур, як для власних потреб, так і для забезпечення потреб Збройних Сил України.

В ході засідання було вирішено запропонувати закладам освіти  отримати земельні ділянки для ведення городництва та залучити  учнівський колектив до вирощування овочевих культур.  

Значну увагу члени комісії приділили питанню виявлення на території громади порушень вимог чинного земельного законодавства. Зокрема, опрацювали акт обстеження стану та дотримання умов використання земельної ділянки, складений комісією по обстеженню земельних ділянок сільськогосподарського призначення Карлівської міської ради. Комісією було виявлено самовільне зайняття мешканцем громади земельної ділянки, використання її без дозвільних документів та не за цільовим призначенням.

Також під час засідань комісії було розглянуто 108 заяв фізичних і юридичних осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних