A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Розпочала роботу друга позачергова сесія

Дата: 29.04.2022 09:31
Кількість переглядів: 427

Друга позачергова сесія міської ради дев’ятого скликання розпочала роботу 28 квітня. Були присутні 21 депутат. Вів засідання т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький.

Після тривалого обговорення порядку денного та процедурних питань, на розгляд депутатів було винесено два питання.

Спершу депутати Карлівської міської ради дев’ятого скликання офіційно засудили збройну агресію російської федерації проти України.

Текст заяви зачитав депутат Олег Стовбун:

      «Ми, депутати Карлівської міської ради рішуче та категорично засуджуємо розпочате росією 24 лютого 2022 року воєнне вторгнення в Україну, як акт  агресії щодо України, який продемонстрував повну зневагу до міжнародного права і суверенітету нашої країни.

      Це – варварська, нічим не спровокована і віроломна атака на незалежну, мирну та демократичну країну, яку вже засудив весь цивілізований світ, який закликав росію припинити насилля та вивести свої війська з території України.

      Російська воєнна агресія приносить страждання та руйнування, ставить під загрозу життя незліченної кількості невинних людей в Україні. Це – військовий злочин проти людства, докази якого бачить весь світ, та який не повинен залишитися безкарним. Ми впевнені, що міжнародне правосуддя буде здійснено, а винні у злочинах, скоєних в Україні, будуть притягнуті до відповідальності.

      Ми закликаємо до єднання всіх українців незалежно від політичних переконань, симпатій чи емоцій. Закликаємо партнерів України невідкладно запровадити весь пакет санкцій проти агресора. Ми також висловлюємо щиру вдячність тим державам, лідери яких не лише заявили про підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, але й конкретними справами доводять прихильність до міжнародного права та демократичних цінностей.

      Ми віримо в наші Збройні Сили, територіальну оборону, у силу духу і героїзм українського народу. Україна і далі впевнено крокуватиме своїм шляхом у майбутнє у колі демократичних держав.

      За цей вибір ми заплатили велику ціну. Нам не треба чужого, але й свого не віддамо.»   

Рішення прийнято одноголосно.

Наступний проєкт рішення, «Про внесення змін до показників загального фонду бюджету Карлівської міської територіальної громади на 2022 рік», за виключенням п’яти депутатів, також було підтримано. Було вирішено провести зміни видаткової частини загального фонду міського бюджету, а саме:

  • виділити 147,6 тис. грн. для Ланнівської АЗПМС за рахунок субвенції, переданої Ланнівською громадою;
  • зменшити асигнування в сумі 6028,2 тис. грн. відділу освіти, молоді та спорту відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2022 р. № 401;
  • провести відділу культури і туризму перерозподіл асигнувань в сумі 450,0 тис. грн. з оплати послуг на оплату теплопостачання.

Розглянувши ці два питання, процедурним голосуванням депутатами вирішено не закривати другу позачергову сесію, а зробити перерву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.