A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оперативна нарада у т.в.о. міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького

Дата: 04.05.2022 19:33
Кількість переглядів: 535

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький 3 травня провів оперативну нараду, на яку було винесено актуальні питання з різних сфер життєдіяльності громади.

Фото без опису

В ході наради опрацьовано заходи з підготовки до відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

За повідомленням начальника Карлівського ВУЖКГ Любові Гончаренко, усі 22 пам’ятні споруди, що є на балансі підприємства, знаходяться в задовільному стані. Наразі виконуються косметичні ремонти пам’ятників, а також благоустрій прилеглих територій - скошування трави, білування бордюрів, фарбування лавок.

Було вирішено 8 травня вшанувати пам'ять загиблих у Другій світовій війні покладанням квітів до пам’ятників, меморіальних комплексів, пам’ятних знаків, меморіальних дошок та окремих захоронень загиблих воїнів, що розташовані на території громади. Цього ж дня заплановано відвідати та привітати учасників війни та членів їх сімей з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Усім їм з міського бюджету буде виділена матеріальна допомога.

На порядок денний наради було винесено питання роботи відділу соціального захисту та відділу надання адміністративних послуг в частині реєстрації внутрішньо переміщених осіб, а також оформлення фінансової допомоги від держави. Йшлося про вирішення проблемних питань щодо проведення реєстрації вимушених переселенців та пошуку подальших шляхів оптимізації роботи. Як зазначила начальник відділу надання адміністративних послуг Наталія Бахмач, в громаді зареєстровано майже 3 тисячі внутрішньо переміщених осіб, 83% з Харківської області. Попри перевантаження системи «Соціальна громада», довідки ВПО отримали всі, хто звернувся.  Наразі триває оформлення допомог.

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький наголосив на посиленому контролі даного питання, а також питанні надходження та розподілу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Окрему увагу під час наради було приділено стану заключення договорів на придбання засобів для створення матеріального та продовольчого резерву громади, а також питанню облаштування захисних споруд, зокрема проведення в них поточних ремонтів.

За підсумками оперативної наради Сергій Бобрицький дав низку доручень та визначив терміни їх виконання:

  • Продовжити роботу з благоустрою територій громади. Здійснювати косіння трави, висадку квітів та рослинності, фарбування дитячих майданчиків тощо.
  • Підготувати та провести нараду, на яку запросити представників Агентства місцевих доріг Полтавської області, до порядку денного внести питання ремонту доріг у 2022 році.  Також розглянути питання опрацювання дорожньої карти щодо подальшої експлуатації сміттєзвалища. 
  • Підготувати розпорядження та супроводжуючі документи щодо оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад Карлівської міської ради.
  • Керівникам медичних закладів надати пропозиції щодо потреби в покращенні медичної інфраструктури.
  • Підготувати інформацію на окрему нараду з КП «Карлівка Новатор» щодо запланованих у 2022 році робіт з ремонту ліфтів, дахів багатоповерхових будинків, а також щодо переведення на індивідуальне опалення будинок по вул. Полтавський шлях, 58.
  • Надати проєкти рішень другого засідання другої позачергової сесії міської ради.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних