A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

На порядку денному - земельні питання

Дата: 25.05.2022 16:20
Кількість переглядів: 410

Алгоритм застосування земельного законодавства в умовах воєнного стану обговорили на нараді, яку провів т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький з першим заступником міського голови Володимиром Слєпцовим та спеціалістами відділу земельних ресурсів та надр.

Фото без опису

Спершу було опрацьовано питання про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2023 рік на території Карлівської міської ради з урахуванням змін в законодавстві. Спеціалістами міської ради розроблено проєкт рішення щодо врегулювання даного документу, дія якого поширюватиметься на всю територіальну громаду. Питання буде винесено на розгляд депутатських комісій та сесії міської ради.

В ході наради обговорили актуальні питання щодо особливостей передачі в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в умовах воєнного стану, зокрема, чи можуть фізичні особи отримати в оренду земельні ділянки. Роз’яснення надав перший заступник міського голови Володимир Слєпцов, який наголосив, що згідно законодавства, оскільки ведення товарного сільськогосподарського виробництва передбачає отримання прибутку, тому для цього потрібно зареєструватися фізичною особою-підприємцем із відповідним кодом економічної діяльності або орендарем має бути юридична особа.

Окремим пунктом порядку денного винесено питання проведення інвентаризації земель, що зайняті захисними лісосмугами. Обговорено можливість створення комунального підприємства, яке буде балансоутримувачем лісозахисних насаджень, здійснюватиме заходи щодо їх утримання, збереження та відновлення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних