Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

До Дня захисту дітей

Дата: 03.06.2022 14:59
Кількість переглядів: 623

До Міжнародного Дня захисту дітей для маленьких мешканців та гостей Карлівської громади відділ культури та туризму міської ради організував справжнє свято з різноманітними розвагами та конкурсами, іграми, танцями, спортивними змаганнями.

Фото без опису

В міському будинку культури дітлахів розважали аніматори у костюмах казкових персонажів. Яскрава, енергійна програма, майстер-класи та тематична фотозона не залишила байдужими ні дітей, ні дорослих. Весь час панувала святкова атмосфера та лунав дитячий сміх.

Весело і гамірно відсвяткували День захисту дітей в Максимівському старостинському окрузі. Свято було насичено вітаннями, піснями, танцями, іграми. Незабутнє враження залишив інтригуючий квест "У пошуках скарбів України". А завершилося все частуванням смаколиками, завдячуючи фінансовій підтримці генерального директора СТОВ «Вітчизна» Володимира Литвина.

В рамках святкування Дня захисту дітей в Попівському старостинському окрузі в сільському будинку культури відбувся розважальний тематичний захід та фоточелендж «Хай нашому щастю не буде кінця». Після веселих розваг діти побували на майстер-класі з виготовлення квітів та долучилися до флешмобу «Україно, я твоя квіточка».

Родзинкою свята в Попівському сільському клубі стала акція «Народжені в вишиванках». Організатори заходу вітали маленьких українців та україночок, які народилися цього року. Для них підготували подарунки, а також вручили власноруч спечені символічні прянички у вигляді вишиванки.

В Лип’янському старостинському окрузі, аби маленькі учасники свята отримали позитивні емоції, організатори підготували для них веселі спортивні ігри і змагання. Хлопці та дівчата грали у настільний теніс, футбол, а ще змагалися на витривалість у підтягуванні на перекладині та брали участь у веселій естафеті. Звісно, перемогла дружба.

В Голобородьківській сільській бібліотеці проведено веселу годину «Веселко, із сонця й води ми сильними й дужими будем рости». Також тематичні виставки, малюнки на асфальті, святкові розваги відбулися в усіх сільських бібліотеках. А в Карлівці працівники бібліотеки для дітей провели вуличну акцію «Відпочивай і читай!», в рамках якої всі бажаючі мали змогу почитати прямо на зеленому газоні, побавитися з кульками та дізнатися більше про свої права і обов’язки.

Приємно було спостерігати з яким завзяттям хлопчики й дівчатка, та й дорослі брали участь у веселощах та розвагах. Дякуємо усім, хто у такий не простий час долучився до організації незабутнього свята та подарував часточку тепла та радості дітям Карлівської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних