Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Нарада з комунальниками

Дата: 06.06.2022 13:49
Кількість переглядів: 481

Робочий тиждень т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький розпочав із наради з керівниками комунальних підприємств.

Фото без опису

На порядок денний були винесені актуальні питання життєдіяльності громади та робочі проблеми комунальних підприємств, що потребують відповідного реагування.

Забезпечення паливно-мастильними матеріалами – питання номер один. Залишок бензину, дизельного палива та газу, що є на балансі комунальних підприємств, дає змогу виконувати лише частину робіт з благоустрою і то протягом двох тижнів. Тому планування великих об’ємів робіт наразі стає неможливим. Як зазначила начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко, при наявності пального підприємство буде працювати в повному обсязі, а також зможе запустити соціальний автобус.

В ході наради опрацювали питання демонтажу блокпостів в районі спиртозаводу та с. Федорівка за зверненням національної поліції, а також облаштування зони відпочинку біля р. Орчик. Так як під час військового стану заборонено відвідування лісових масивів та в’їзду до них, то зі старого пляжу буде демонтовано столи і лавки та встановлено їх в зоні відпочинку на новому пляжі.

Також обговорили питання розширення земельних ділянок під кладовища. Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький доручив заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександру Симоненку комісійно обстежити наявні в громаді кладовища та надати висновки щодо їх подальшого функціонування.

Під час зібрання значну увагу приділено плануванню робіт з поточного ремонту доріг. Було наголошено, що в умовах воєнного стану перелік доріг, які плануються ремонтувати в громаді, необхідно затвердити в обласній військовій адміністрації. Такий перелік складено та направлено до ОВА. Питання буде винесено на розгляд сесії.

Підсумовуючи, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький наголосив, що протягом тижня відповідальні особи мають доповісти про стан виконання доручень, даних на нараді.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних