A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Працювала земельна комісія

Дата: 17.06.2022 14:17
Кількість переглядів: 367

10, 13 та 15 червня  під головуванням депутата міської ради Михайла Кобченка працювала постійна депутатська комісія з питань регулювання земельних відносин, надр, охорони навколишнього середовища та санітарного стану.

Фото без опису

Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Карлівської міської територіальної громади» було ретельно розглянуто під час роботи двох засідань.

Члени комісії внесли свої пропозиції щодо ставок податку, враховуючи вид цільового призначення землі, згідно положень Податкового кодексу України, визначення осіб землекористувачів (юридичні чи фізичні) та інші критерії. Усі рекомендації будуть направлені на розгляд спільних депутатських комісій та затвердження сесії.

В ході роботи комісії опрацьовано питання про виділення земельної ділянки для встановлення сорока модульних будиночків для організації проживання внутрішньо переміщених осіб. До розгляду було запропоновано три земельні ділянки, де можливо розмістити тимчасові житлові споруди. Після тривалого обговорення комісією рекомендована земельна ділянка в м. Карлівка по вулиці Радевича.

Під час засідань порушено питання недопущення безоплатного використання земельних ділянок комунальної власності, що призводить до втрат бюджету та впровадження заходів з відшкодування збитків, завданих несумлінними землекористувачами.

Також було розглянуто понад ста заяв фізичних та юридичних осіб. По кожній надано відповідні пропозиції та рекомендації.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних