A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося третє пленарне засідання другої позачергової сесії

Дата: 20.06.2022 14:05
Кількість переглядів: 498

Друга позачергова сесія міської ради дев’ятого скликання продовжила свою роботу 17 червня. На третє засідання зареєструвалося 21 депутат. Порядок денний включав одинадцять питань. За пропозицією депутатів, поданих на спільному засідання постійних депутатських комісій, до порядку денного було включено додатково ще три питання.

Фото без опису

Розпочалося засідання із заслуховування інформації заступника керівника решетилівської прокуратури Антона Чорнорука про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Решетилівської окружної прокуратури на території Полтавського району упродовж 2021 року.

Далі т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький повідомив про створення політичної фракції «Батьківщина».

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутатами було схвалено проєкти рішень щодо внесення змін до показників загального фонду бюджету; встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців; ставок та пільг із сплати земельного податку; встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельного ділянки тощо.

Також затверджено перелік доріг для виділення коштів на поточний ремонт; внесено зміни до структури апарату виконавчого комітету міської ради; внесено зміни в перелік обов’язків першого заступника міського голови та керуючого справами (секретаря) виконавчого коміттету.

Жваве обговорення відбулося в ході розгляду питання про перенесення малої архітектурної форми (каплички), що розташована в центрі міста. Було розглянуто два звернення, які надійшли до міської ради від Управління Полтавської Єпархії Української Православної Церкви та від благочинного Карлівського округу ієрея Богдана. Запропоновано перенести споруду на територію міської лікарні, де вона після освячення стане місцем молитви за здоров’я тих, хто лікується. Було також заслухано священника, настоятеля Благовіщенського храму с. Федорівка Дмитра Гнилосира, який звернувся з проханням проводити в каплиці церковні служби та обряди Православної Церкви України. Після обговорення, питання було направлено на доопрацювання для з’ясування всіх юридичних та технічних нюансів.

Також на доопрацювання направлено і проєкт рішення «Про передачу в оренду окремого індивідуально визначеного майна».

В зв’язку з тим, що з двох питань порядку денного не були прийняті відповідні рішення, після опрацювання земельних питань, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький оголосив перерву в засіданні другої позачергової сесії дев’ятого скликання.

Усі прийняті рішення будуть опубліковані на офіційному сайті Карлівської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних