A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Нарада зі старостами

Дата: 27.06.2022 16:51
Кількість переглядів: 287

Сьогодні т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький провів першу із запланованих щотижневих нарад з новопризначеними старостами.

На нараді були також присутні перший заступник міського голови Володимир Слєпцов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Симоненко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Пушкарьова, керівники комунальних підприємств.

Спершу заслухано інформацію начальника Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко щодо проведених робіт з благоустрою по старостинським округам. В ході доповіді було зазначено, що під час воєнного стану, за відсутності палива, частина робіт не виконується. Разом з тим, в усіх старостинських округах проводиться певний благоустрій територій, зокрема облаштування зупинок, розчистка та благоустрій кладовищ, пам’ятників, косіння бур’янів, обслуговування та ремонт вуличного освітлення та інше.

Як зазначив т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький, старости на місцях мають більше інформації про роботи з благоустрою, які необхідно провести, адже саме до них звертаються місцеві жителі. Тому наголосив на постійній  комунікації з комунальними підприємствами для оперативного реагування.

В свою чергу, старости поінформували про проблеми, з якими стикнулися на даний час. Це, зокрема, водопостачання, автобусне сполучення, наявність спортивних та дитячих ігрових майданчиків, вивезення сміття тощо.

 

Однією з найбільших проблем в старостинських округах залишається ремонт доріг. Обговорюючи це питання, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький доручив новообраним старостам надати повну інформацію про стан доріг, а також пропозиції щодо проведення ремонту в поточному році. Також він повідомив, що з міського бюджету виділено кошти на ремонт доріг загального користування місцевого значення Карлівка-Максимівка та Карлівка-Попівка.

В ході наради також порушено питання сміттєзвалищ та інвентаризації земель під кладовища. Було дано доручення надати інформацію по всім сміттєзвалищам в старостатах, їх стан та пропозиції щодо упорядкування. Стосовно інвентаризації земель під кладовища – старостам тримати питання на постійному контролі.

Також Сергій Бобрицький звернув увагу на організацію заходів щодо забезпечення населення якісним водопостачанням. Начальнику КП «Карлівка Новатор» Валерію Фуртасу дано доручення підготувати інформацію щодо можливої передачі усіх свердловин в старостатах на баланс Полтававодоканал.  

Від заступників міського голови новообраним старостам пролунали слушні поради та пропозиції постійно комунікувати з керівництвом громади, налагодити співпрацю з базовими підприємствами, впровадити заходи щодо покращення організації роботи старостатів.

Підсумовуючи, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький наголосив на необхідності планування робіт на найближчий час і вже на 2023 рік, зокрема, та закликав до злагодженої та конструктивної співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.