A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася оперативно-розпорядча нарада

Дата: 06.07.2022 16:27
Кількість переглядів: 386

Сьогодні  в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький провів оперативно-розпорядчу нараду з керівниками окремих структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств.

Фото без опису

На нараді також були присутні перший заступник міського голови Володимир Слєпцов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Симоненко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ткачов Ю.О., керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Пушкарьова, головний лікар КНП «Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Терентьєва Л.В., головний лікар КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» Сіренко О.Л.

Одне з важливих питань, яке обговорили у ході наради стосувалося роботи моргу міської лікарні. Так, головний лікар КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» Сіренко О.Л. зазначив, що для його нормального функціонування необхідно провести роботи з відновлення водопровідної мережі, системи опалення, зокрема, необхідно придбати котел, а також провести частковий косметичний ремонт приміщення. Крім того, необхідно придбати холодильну камеру. В.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький доручив Олександру Сіренку підготувати кошторис проведення даних робіт та комерційні пропозиції придбання холодильної камери та зауважив, що порушуватиме питання спільного фінансування зазначених робіт перед сусідніми громадами. Також було обговорено питання щодо наявності потреб у додатковому  фінансуванні закладів  охорони здоров’я у другому півріччі 2022 року. Так, головний лікар КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» Сіренко О.Л. озвучив про необхідність проведення ремонтних робіт у підвальному приміщенні укриття головного корпусу міської лікарні та облаштування відмостки. Головний лікар КНП «Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Терентьєва Л.В. зазначила на необхідності виділення коштів на виплати заробітної плати працівникам фельдшерсько-акушерських пунктів, а також проведення робіт з ремонту системи опалення головного корпусу. В.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький зазначив, що дані бюджетні запити будуть детально опрацьовані та внесені на розгляд депутатського корпусу з урахуванням показників перевиконання бюджету.

Фото без опису

Разом з тим, у ході наради було порушено питання ремонту доріг. Попри те, що на останній сесії міської виділено кошти в сумі 1,5 млн.грн. для проведення поточного ремонту та ремонту доріг загального користування місцевого значення, розпочати поточний ремонт доріг у громаді немає можливості, оскільки Полтавською військовою адміністрацію наразі не затверджений відповідний перелік доріг. Крім того, Сергій Бобрицький зазначив, що звернеться до депутатського корпусу з пропозицією про додаткове виділення коштів на ремонт доріг у сумі 1,5 млн.грн.

Також у ході наради розглянуто питання про стан виконання доручень. Зокрема, старости проінформували про стан сміттєзвалищ в старостинських округах та зазначили, що в основному вони знаходяться в задовільному стані та потребують періодичного упорядкування із залученням спеціальної техніки. Найбільш проблемним є несанкціоноване сміттєзвалище у с. Ясне- там необхідно провести значний об’єм робіт для його упорядкування. 

         За результатами наради в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький дав ряд доручень відповідальним виконавцям для вирішення їх в межах повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних