Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оперативно-розпорядча нарада від 11 липня

Дата: 12.07.2022 16:42
Кількість переглядів: 616

11 липня т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький провів оперативно-розпорядчу нараду з старостами старостинських округів, керівниками окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств

Фото без опису

за участю першого заступника міського голови Володимира Слєпцова, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра Симоненка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  Юрія Ткачова, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Пушкарьової.

Сергій Бобрицький ініціював проведення на цьому тижні нарад щодо забезпечення об’єктів комунальної власності громади твердим паливом, щодо передачі на баланс КП ПОР «Полтававодоканал» водозабірних свердловин, шодо показників перевиконання міського бюджету та підготовки проекту рішення по розподілу вільного залишку. У ході засідання було надано ряд доручень з метою підготовки вище зазначених нарад. Крім того, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький доручив старостам надати пропозиції до бюджету на 2023 рік щодо укомплектування старостатів працівниками, які займатимуться питаннями благоустрою. Заступнику з питань діяльності виконавчих органів Олександру Симоненку – вивчити питання можливості надання органом місцевого самоврядування дозволів громадянам на видалення сухостоїв у лісосмугах до проведення заходів з інвентаризації земель під захисними лісосмугами, надати пропозиції щодо забезпечення автобусного сполучення за маршрутом Карлівка-Попівка та Карлівка- Голобородьківське. а також пропозиції щодо упорядкування території та подальшого використання приміщення корпусу №2 Карлівського ліцею №1.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних