A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги сільськогосподарських товаровиробників!

Дата: 14.07.2022 14:44
Кількість переглядів: 495

Про організаційні заходи щодо сприяння

збиранню ранніх зернових культур та проведення комплексу осінньо-польових робіт у 2022 році, які затверджені на засіданні    обласного штабу 08.07.2022року.Фото без опису

Для переміщення автотранспорту та сільськогосподарської техніки, яка задіяна у проведенні збиральних робіт, спеціальні дозволи не видаються.

Маршрути переміщення автотранспорту та сільськогосподарської техніки дорогами місцевого значення в комендантську годину та безпосередньо польові роботи погоджуються з органами місцевого самоврядування шляхом їх інформування через чат-групи.

Переміщення автотранспорту та сільськогосподарської техніки підприємствами та фермерськими господарствами здійснюється відповідно до шляхового листа, оформленого відповідно до вимог, з обов’язковим зазначенням виду робіт та місця їх проведення. Водій транспортного засобу зобов’язаний при собі мати паспорт громадянина України, довідку з місця роботи із зазначеням особистих даних та назву виконуваних робіт в господарстві. Довідка завіряється печаткою підприємства та підписом керівника.

Особистим селянським господарствам для переміщення автотранспорту  та сільськогосподарської техніки, яка задіяна у проведенні збиральних робіт в комендантську годину, довідка видається керівником територіальної громади. Довідка завіряється печаткою територіальної громади та підписом керівника.

З метою недопущення конфліктної ситуації при перетинанні блок-постів і роботи в полі  під час комендантської години, територіальні громади зобов’язані своєчасно повідомляти підрозділи територіальної оборони, які розміщені на території громади, про здійснення таких робіт та пересування транспорту, зокрема сільськогосподарської техніки та вантажного транспорту із збіжжям.

Пересування негабаритної техніки шляхами державного значення відбувається відповідно до Правил дорожього руху та наступних вимог, а саме, керівник господарства особисто інформує чергового патрульної служби за номером телефону 067-1570592 про планове переміщення. В повідомленні зазначається назва підприємства, назва та номер транспортного засобу, особисті дані водія, час та напрямок руху.

Роботу елеваторів та хлібоприймальних пунктів, в нічний час, слід організувати таким чином, щоб перезмінка відбувалась до настання комендантської години та після її завершення. Пункти прийому врожаю мають бути обладнані сховищами та іншими засобами для використання під час повітряної тривоги.

Всі працівники задіяні в польових роботах, а також співробітники елеваторів в обов’язковому порядку повинні мати при собі документ, що посвідчує особу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних