A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Оперативно-розпорядча нарада від 18.07.2022 р.

Дата: 19.07.2022 10:16
Кількість переглядів: 368

18 липня т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький провів оперативно-розпорядчу нараду з профільними заступниками, старостами, керівниками структурних підрозділів, комунальних підприємств та начальниками відділів міської ради.

Фото без опису

Значну увагу під час наради Сергій Бобрицький приділив питанню чергового засідання сесії міської ради та виконкому. Було наголошено на своєчасній підготовці та  поданні для оприлюднення проєктів рішень.

В ході роботи було обговорено питання благоустрою міста, зокрема, облаштування території та подальше використання корпусу №2 Карлівського ліцею №1, а також встановлення та облаштування в місті громадських туалетів. Так, начальник відділу комунального майна Сергій Бабенко зазначив, що згорівша  частина корпусу №2 Карлівського ліцею №1 не підлягає реконструкції, тому її необхідно демонтувати. Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький доручив вивчити питання залучення підрядників для здійснення демонтажу та розглянути пропозиції щодо можливих розрахунків за виконані роботи.

Також було розглянуто питання подальшого функціонування КП «Видавництво «Світанок» та міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Щодо останнього, начальник відділу освіти, молоді та спорту Віра Бабич поінформувала, що згідно наказу МОН міжшкільні навчально-виробничі комбінати (МНВК) до 28. 09. 2022р. мають реорганізуватись в міжшкільні ресурсні центри. Сергій Бобрицький ініціював проведення окремої наради з цього питання, а щодо подальшого функціонування КП «Видавництво «Світанок» - доручив винести проєкт рішення про ліквідацію даного підприємства  на розгляд сесії.

Під час засідання очільник громади дав доручення тримати на контролі питання ремонту доріг, зокрема, цього ж дня провести перемовини з ДП «Агентство місцевих доріг в Полтавській області» щодо дорожньої карти проведення відповідних робіт. Також він поінформував, що на черговому засіданні сесії додатково планується виділення коштів на ремонт доріг у сумі 1,5 млн. грн.

Про наявне автобусне сполучення доповідали старости Голобородьківського, Попівського, Лип’янського і Максимівського старостинських округів. Було зазначено, що в Попівському старостинському окрузі відсутнє автобусне сполучення, в інших старостатах перевезення здійснюється згідно затверджених маршрутів.  За інформацією заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра Симоненка, перевізник ТзДВ «Карлівське АТП-15340» з цього тижні запустить пробні рейси з вівторка по п’ятницю включно о 11:00 год. з м. Карлівка до с. Попівка для дослідження попиту на даний маршрут.

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький доручив Олександру Симоненку тримати це питання на особистому контролі, а також 20 липня провести нараду з перевізниками та обговорити дотримання умов здійснення автобусного сполучення за затвердженими маршрутами.

В ході наради повторно опрацьовано питання проведення ремонту в підвальному приміщенні укриття головного корпусу лікарні та облаштування там відмостки, а також подальшої роботи моргу міської лікарні. Вся кошторисна документація була надана  в фінансове управління. Питання подальшого функціонування моргу та встановлення кисневої станції в міській лікарні також буде обговорено на окремій нараді з головами Ланнівської та Мартинівської громад щодо співфінансування робіт та винесено на розгляд сесії міської ради. 

 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних