A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Головне питання наради - автобусне сполучення в Попівському старостинському окрузі

Дата: 21.07.2022 09:41
Кількість переглядів: 507

З метою вирішення нагальних питань транспортного обслуговування мешканців Карлівської територіальної громади, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький, провів нараду з автомобільними перевізниками, що здійснюють пасажирські перевезення на автобусних маршрутах загального користування.

На нараді були також присутні: перший заступник міського голови Володимир Слєпцов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Симоненко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Пушкарьова, староста Попівського старостинського округу Лариса Зубань.

Головним питанням, яке розглядалося на нараді, було  організація пасажирських перевезень по маршруту Карлівка-Попівка.

Як зазначив директор ТзДВ «Карлівське АТП-15340» Олександр Гордієнко, відсутність нормальних доріг та обмежені технічні можливості  –  основні проблеми, що створюють перепони у перевезенні пасажирів.

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький наголосив, що одне із завдань влади – створити відповідні умови для належної організації автобусного сполучення в громаді, тому на попередній сесії вже було виділено кошти на ремонт доріг в сумі 1,5 млн. грн., також на чергове засідання сесії винесено питання про виділення додаткових коштів на ремонт доріг в громаді. Разом з тим, Сергій Бобрицький зауважив, що за будь-яких обставин здійснювати транспортне обслуговування населення, зокрема, за маршрутом Карлівка-Попівка необхідно  вже зараз. Тому в ході наради було опрацьовано  питання можливості запровадження двічі в тиждень трьох пробних автобусних рейсів з м. Карлівка до с. Попівка. Перевізник вивчить пасажиропотік на маршрутах та перевірить складову по витратах. За результатами моніторингу буде затверджено остаточний розклад автобусу за цим маршрутом.

Графік руху пробних автобусних рейсів за маршрутом Карлівка-Попівка буде оприлюднено на офіційному сайті та Фейсбук сторінці міської ради.

Під час наради також обговорили питання пільгового перевезення пасажирів, відшкодування за них витрат з міського бюджету та ціни за проїзд.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.