A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Триває робота другої позачергової сесії

Дата: 04.08.2022 10:39
Кількість переглядів: 511

Другого серпня відбулося четверте засідання другої позачергової сесії міської ради під головуванням т.в.о. міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького. На порядок денний винесено 21 питання. Передувало засіданню сесії ретельна робота депутатів в постійних депутатських комісіях.

Спершу було погоджено зміни в керівному складі виконавчого комітету Карлівської міської ради. Замість Олександра Симоненка, який подав заяву про звільнення, заступником міського голови з питань діяльності виконавчого органу одноголосно затверджено Олену Тандур.

Далі про результати діяльності Решетилівської окружної прокуратури звітував її керівник Іван Сагайдачний, до якого виникло чимало запитань від присутніх.

Жваве обговорення відбулося під час розгляду питання про внесення змін до показників бюджету міської ради. Після тривалого опрацювання усіх призначень, на які пропонувалося виділити кошти, депутати погодили направити кошти, зокрема, на придбання морозильної камери для моргу, на поточний ремонт доріг, на заробітну плату медикам та соціальним працівникам, на  компенсацію пільгового перевезення та ін. Деякі запропоновані призначення були відправлені на доопрацювання.

Робота сесії була перервана сигналом повітряної тривоги. Після двогодинної перерви депутати продовжили розгляд питань порядку денного.

Прийняті рішення про затвердження старост, про передачу в оренду окремого індивідуально визначеного майна, про припинення діяльності комунального підприємства «Видавництво «Світанок» та Міжшкільного навчально-виробничого комбінату шляхом ліквідації. Затверджено перелік доріг для виділення коштів на поточний ремонт, визначено уповноважених осіб на вчинення нотаріальних дій на території стростинських округів, внесено зміни та доповнення до Положень про відділи міської ради, розглянуто проєкти рішень з розгляду  земельних питань.

В «Різному» було розглянуто звернення депутата Миколи Ткаченко щодо придбання обмундирування для трьох мешканців громади, які знаходяться на передовій. В ході обговорення питання, було зазначено, що законом не визначено механізму здійснення органами місцевого самоврядування адресної закупівлі відповідних речей. Така можливість передбачена лише для добровольчих формувань, шляхом надання субвенції в державний бюджет. Як зазначив т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький, необхідно розробити програму адресної матеріальної допомоги мешканцям громади, які несуть службу в ЗСУ та знаходяться на передовій. Щодо звернення Миколи Ткаченко, вирішено виділити кошти на придбання обмундирування з коштів фонду ГО «Рада ветеранів».   

Так як низку питань було відправлено на доопрацювання, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький оголосив перерву в роботі четвертого засідання другої позачергової сесії міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.