A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Про медіагігієу під час війни

Дата: 11.08.2022 08:37
Кількість переглядів: 664

9 серпня 2022 року у Публічній бібліотеці ім. А. Михайленка Карлівської міської ради відбулася інтерактивна зустріч «Маяки критичного мислення: медіаграмотніть під час війни».

Фото без опису

Учасницями заходу стали працівниці публічної бібліотеки та шкільних бібліотек Карлівської громади. Провела захід Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ».

На початку зустрічі керіник проєкту Олександр Чепур привітав учасниць, презентував методичні розробки для бібліотекарів та інформаційні матеріали, а також вручив директорці Публічної бібліотеки Ірині Григоренко арт- бокс з канцелярським приладдям для арт – терапевтичних заходів.

Не секрет, що війна триває не тільки на фронті, а і у інформаційній площині. Ворог веде війну за погляди і переконання наших співвітчизників, використовуючи інформаційно - психологічні операції, фейки, дезінформацію і маніпуляції. Мета цих операцій роз'єднати і розсварити нас з вами, посіяти недовіру до військових і волонтерів, формувати негативне ставлення до вимушених переселенців. Тому, для втілення проекту з розвитку критичного мислення обрали бібліотеки, які працюють з різними групами людей. Команда проєкту створили одноденний інтерактив «Маяки критичного мислення: медіаграмотніть під час війни». Провела заняття тренерка з інформаційної безпеки Ірина Цеба.

Тож, завдяки зустрічі учасниці говорили про власну медіа гігієну, інформаційну безпеку оточення і країни, дізналися про особисту безпеку в соціальних мережах під час війни, відпрацювали алгоритми власної поведінки у протидії російським фейкам та інформаційно - психологічним операціям під час війни. Зустріч завершилась дружнім спілкуванням за кавою і солодощами. Захід пройшов завдяки проєкту «Маяки критичного мислення», що реалізується за підтримки Європейського Союзу.

Відділ культури та туризму

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних