Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Апаратна нарада 15.08.2022 р.

Дата: 15.08.2022 17:01
Кількість переглядів: 652

Новий робочий тиждень т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький традиційно розпочав з розпорядчої наради за участю  профільних заступників міського голови, старост, начальників відділів, керівників структурних підрозділів та комунальних підпрємств.

Фото без опису

Під час роботи було обговорено найбільш вагомі питання життєдіяльності громади та заплановано спектр роботи на найближчий час. Як наголосив Сергій Бобрицький, одним з головних завдань міської ради, наразі, є підготовка до осінньо-зимового періоду. З цього питання він дав низку доручень та визначив термін їх виконання до наступного понеділка. Зокрема, підготовити інформацію про стан спецтехніки в комунальних підприємствах, наявність піщано-соляної суміші, щодо готовності теплогенераторних, ремонту котельнь та щодо контролю за процесом відповідальної заготовки дров.

Окремо обговорювалась необхідність пришвидшення питання ремонту доріг, погодження робіт з обласною військовою адміністрацією.

Значну увагу в ході наради зосереджено на  підготовці закладів освіти до навчального року та до нового опалювального сезону. Також опрацьовано питання облаштування в навчальних закладах укриттів. За інформацією начальника відділу освіти, молоді та спорту Віри Бабич, роботи з ремонту та облаштування укриттів тривають, але також було наголошено, що за попереднім опитуванням 90% батьків проти офлайн-навчання своїх дітей.

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький запланував проведення окремої наради з відділом освіти, молоді та спорту, де будуть опрацьовані питання форми навчання, зокрема для першокласників, готовність захисних споруд в закладах освіти та виділення додаткових коштів на їх ремонт, готовність до роботи позашкільних навчальних закладів та ін.

Дано доручення підготувати інформацію про отримання та розподіл гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, визначити нагальні потреби переселенців для подальшого їх вирішення. Звіт про проведену роботу буде заслухано на наступній апаратній нараді 22 серпня.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних