Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Обговорили впровадження процесу цифрової трансформації ради

Дата: 24.08.2022 10:43
Кількість переглядів: 431

Сьогодні в країні активно впроваджуються ініціативи, направлені на повну цифровізацію процесів в усіх сферах життя. Наразі це не новація, а вимога часу.  Чимало громад уже запровадили у себе такий спосіб управління містом, наша громада лише розпочинає активну роботу у цьому напрямку.

Фото без опису

Щоб розпочати її ефективно, за ініціативою депутата міської ради Кобченка М.Ю., до Карлівки завітали представники кафедри інформаційних систем та технологій ПДАУ- Юрій Уткін, Олена Копішинська та Ігор Слюсарь, які ознайомили керівництво громади  з етапами запровадження у громадах електронних сервісів, пояснили їхній потенціал, а також роз'яснили, де і як їх варто використовувати. Cеред іншого, продемонстрували те, як можна використовувати цифрові інструменти для економічного розвитку громад, передусім у питанні планування та контролю доходів. 

Так, завідувач кафедри інформаційних систем та технологій ПДАУ Юрій Уткін поділився думками, щодо того, як ефективно громаді запровадити процес цифрової трансформації та розповів про функціональні можливості cервісу Кадастр UA. Професор кафедри інформаційних систем та технологій ПДАУ Олена Копішинська ознайомила присутніх із можливостями програмного комплексу «Універсал 7:ERP». Зокрема, впровадження такої програми дозволить об’єднати всі структурні підрозділи та  комунальні підприємства в одну систему з єдиними правилами ведення бухгалтерського обліку.

 

Фото без опису                 Фото без опису

За результатами зустрічі депутат міської ради Михайло Кобченко зауважив, що запровадження цифрових стандартів і перехід, зокрема, на користування базами даних, зробить громаду більш мобільною: процеси організації роботи підуть набагато ефективніше, відповідне програмне забезпечення полегшить роботу працівникам. Аналіз даних допоможе виявляти помилки, а отже удосконалювати роботу. В.о. міського голови Сергій Бобрицький зазначив, що впровадження електронних сервісів є необхідним процесом, який забезпечить ефективне функціонування структурних підрозділів у відповідності до сучасних потреб та стандартів, покращить рівень інформаційної взаємодії з комунальними підприємствами,  дозволить заощадити час і бюджетні кошти. Наголосив, що це правильний шлях і саме ним повинна рухатися громада, аби бути відкритою та розвиватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних