A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Готуємося до опалювального періоду

Дата: 01.09.2022 11:28
Кількість переглядів: 487

Вже не один рік жителі буд. 58 по вул. Полтавський шлях та вул. Радевича, 1 порушують питання теплопостачання. Нещодавно перший заступник міського голови Михайло Кобченко разом з депутатом Полтавської обласної ради Ларисою Босенко зустрілися з мешканцями цих будинків аби порадитися, чи готові вони переходити на автономне опалення.

В ході зустрічі було зазначено, що навіть ремонт котлів буд. №1 по вул. Радевича не дасть повної гарантії, що в оселях буде тепло і комфортно. Тому перехід на індивідуальне опалення, наразі, є виходом з ситуації. Мешканці двох багатоквартирних будинків погоджуються, що це необхідно, і готові зібрати кошти на придбання котлів для малозабезпечених своїх сусідів.

Перший заступник міського голови Михайло Кобченко зазначив, що завдяки співпраці з депутатом Полтавської обласної ради Ларисою Босенко, керівництвом ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» та АТ «Полтавагаз», встановити автономне опалення в цих будинках до початку опалювального сезону стає реальним. Рішенням п’ятого засідання другої позачергової сесії міської ради від 16 серпня виділено кошти у сумі 1440, тис. грн., з них 1100,0 тис. грн. на корегування проекту з експертизою, техумови та виконання робіт по переведенню на індивідуальне опалення будинку №58, по вул. Полтавський шлях; 200,0 тис. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації з експертизою та техумови для переведення на індивідуальне опалення будинку №1, по вул. Радевича і 110,0 тис. грн. на ремонт котлів будинку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних