A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новий навчальний рік – стартував!

Дата: 02.09.2022 16:47
Кількість переглядів: 370

Зазвичай навчальний рік в закладах освіти розпочинався святковими лінійками 1 вересня на гамірних шкільних подвір’ях. Проте цьогоріч війна змінила формат цього зворушливого свята.

Фото без опису

Загалом, у цьому році у школах нашої громади розпочали навчання 183 першокласники, а свято Першовересня відбудеться у навчальних закладах в онлайн та офлайн форматі.

Так, у Карлівському опорному ліцеї №4 сьогодні провели урочисту лінійку тільки для учнів 5-их, 11-их класів, а також першокласників, аби для них перший дзвоник пролунав наживо. Для учнів одинадцятих класів це останнє свято Першого дзвоника, а для 17-ти першачків, які поповнили шкільну родину опорного ліцею №4 - це свято особливе, адже вони вперше переступили поріг країни знань. Тож, аби привітати освітян, батьків та школярів зі святом до навчального закладу завітали перший заступник міського голови Михайло Кобченко та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Віра Бабич.

«Сьогодні в Україні йде війна і ви сьогодні є маленькими воїнами, а вашою зброєю є підручник. Ви повинні навчатися, щоб мати знання, щоб мати розум, бо розум- це більша зброя, аніж танки та автомати», - звернувся до учнів у своєму вітальному слові Михайло Кобченко. Також, звернувся до батьків та учнів, зазначивши, що попереду непростий навчальний рік, але необхідно тримати освітянський фронт, навчати та вчитися, щоб формувати націю освічених, мудрих, свідомих українців.

Вітальні слова з побажаннями успіхів та досягнень у навчанні прозвучали також і від директора закладу освіти Наталії Плахотничої.

Урочисту лінійку продовжили пісенними виступами, привітаннями першокласників та майбутніх випускників, які не залишили байдужими жодного з присутніх. На завершення пролунав символічний «перший звоник» і діти поспішили на урок.

Коротким, але наповненим радістю, було це свято. Вітаємо всіх із початком нового навчального року і бажаємо нових досягнень і перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних