A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася апаратна нарада

Дата: 08.09.2022 18:12
Кількість переглядів: 369

6 вересня під головуванням в.о. міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького відбулася апаратна нарада за участю заступників міського голови, керівників комунальних підприємств, старост, начальників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису  Фото без опису

Під час наради увагу було акцентовано на питаннях житлово-комунального господарства, зокрема переходу на індивідуальне опалення багатоквартирного будинку по вул. Полтавський шлях,58. Начальник КП «Карлівка Новатор»  Валерій Фуртас повідомив, що проектно-кошторисна документація наразі проходить погодження ПАТ «Полтавагаз», після цього вона має пройти державну експертизу, яка займе не менше тижня. Також, Сергій Борисович доручив прозвітувати про стан вирішення питання упорядкування сміттєзвалищ та поточного ремонту доріг. Начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко проінформувала, що для упорядкування сміттєзвалищ буде залучено  підрядну організацію, що має спеціалізовану техніку для проведення  відповідних робіт. На  оплату цих послуг планується спрямувати 150 тис.грн. Разом з тим, повідомила, що наразі проведено тендер на закупівлю робіт, пов'язаних з поточним ремонтом асфальтобетонного покриття на суму 1,5 млн. грн. З 5 вересня розпочато ремонтні роботи по об’єктах, які  вже погоджені Полтавською ОВА, а саме вул. Радевича, шляхопровід, вул. Комарова, вул. Полтавська.

 

Фото без опису

Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Віра Бабич проінформувала про стан облаштування укриттів у закладах освіти громади. Віра Дмитрівна нагадала, що міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийнято рішення щодо проведення навчання у закладах освіти з 01.09.2022 до 31.10.2022 року у дистанційному форматі. Повідомила, що відповідають встановленим нормам укриття у Карлівському ліцеї ім. Ніни Герасименко, Голобородьківському ліцеї, закладі дошкільної освіти № 1 «Золотий ключик», частково придатним є укриття Карлівського ліцею №1. Наразі не завершені ремонтні роботи у закладі дошкільної освіти №6 «Чебурашка», де необхідно провести бетонування підлоги. Крім того, будуть проведені роботи з облаштування відмостки у закладі дошкільної освіти № 1 «Золотий ключик. Разом з тим, зазначила, що за заявами батьків для учнів 1-их класів, зокрема Голобородьківського ліцею, Карлівського ліцею ім. Ніни Герасименко, Карлівського ліцею №3, організовано змішану форму навчання. В.о. міського голови Сергій Бобрицький наголосив, що до 15 жовтня всі ремонтні роботи повинні бути завершені, а укриття – підготовлені до очного навчального процесу.

У ході наради обговорили також можливість співпраці з громадською організацією «Людина в біді» у питанні облаштування шелтеру для внутрішньо переміщених осіб. Крім того, в.о. міського голови Сергій Бобрицький дав доручення підготувати програму фінансової підтримки військовослужбовців, які перебувають на військовій службі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних