A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

В добру путь, школярі!

Дата: 09.09.2022 15:01
Кількість переглядів: 305

Свято Першого дзвоника - це завжди хвилююча подія для школярів, їх батьків та педагогів. Для кожного із них - це початок відліку нового навчального року, відкриття умів та сердець для знань і спілкування, урочиста мить «посвячення» у шкільне життя. Як зазначалося раніше, для більшості школярів Карлівської громади у День знань вчителі провели онлайн- уроки, окремі навчальні заклади організували святкові лінійки з нагоди першого дзвоника для першачків, учнів 5-их та 11 –их класів.

Так, 5 вересня із щирими вітаннями та побажаннями доброго старту у новому навчальному році, на урочисті лінійки, що відбулися у Попівському ліцеї №1 та Попівській гімназії №2 завітали перший заступник міського голови Михайло Кобченко та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Віра Бабич. Цьогоріч перший дзвоник покликав на урок загалом 241-го учня, серед яких 23 першокласники. 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

9 вересня свято Першого дзвоника відбулося у Карлівському ліцеї №1. Безперечно, найбільш неповторним і відчутним свято Першого дзвоника є для 58 першокласників ліцею №1, адже вони переступили поріг школи, і саме для них розпочнеться цікаве шкільне життя, у якому все - уперше: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка. Для 37 одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Шкільна лінійка, квіти, урочисті промови, перший дзвінок вже сповістив про початок нового учбового року, початок нової сторінки життяцікавої, барвистої і повної нових знань. Нехай же новий навчальний рік буде вдалим та успішним для всіх учасників освітнього процесу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних