A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Виїзна нарада за зверненням громадян

Дата: 16.09.2022 11:18
Кількість переглядів: 353

Реагуючи на звернення мешканців будинку 36 по вул. Полтавський Шлях щодо вирішення проблеми з каналізаційною системою, перший заступник міського голови Михайло Кобченко провів виїзну нараду, де комісійно було здійснено обстеження стану інженерних мереж водовідведення житлового будинку.

Фото без опису

Разом з начальником Карлівського ВУЖКГ Любов’ю Гончаренко, начальником КП «Карлівка Новатор» Валерієм Фуртасом, начальником Карлівської дільниці ОП ПОР «Полтававодоканал» Романом Сезоненком та начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Павлом Чорноштаном на місці опрацювали дане питання. Було оговорено, що насамперед, мешканцям необхідно укласти договори на вивіз рідких побутових відходів. Щодо самої каналізації, вирішили в найкоротший час облаштувати вигрібну яму, встановивши пластикову ємність, та підключити до неї будинкову каналізаційну мережу. Також обговорили можливість в подальшому встановити каналізаційно-насосну станцію для підключення будинку до централізованого водовідведення.

В ході виїзної наради було порушено питання аварійного стану централізованої каналізаційної мережі житлового будинку по вул. Полтавський Шлях, 38. Перший заступник міського голови доручив начальнику Карлівської дільниці ОП ПОР «Полтававодоканал» Роману Сезоненку здійснити ремонт даної мережі і встановив дедлайн до 15 жовтня.

Разом з тим, спілкуючись з мешканцями, Михайло Кобченко звернув увагу, шо тверді побутові відходи жителі будинків викидають в яр, створюючи несанкціоноване сміттєзвалище. Наголосив, що порушників буде притягнуто до відповідальності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних