Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

До Дня працівника професійно-технічної освіти

Дата: 30.09.2022 15:08
Кількість переглядів: 585

Мабуть, не випадково День працівників освіти і День професійно-технічної освіти України майже завжди співпадають. Адже в системі професійно-технічного навчання працювали і працюють найкращі педагоги – викладачі, майстри виробничого навчання, методисти й інструктори.

Фото без опису

Сьогодні команда професійно-технічного училища № 50 м. Карлівка сповнена сил, наснаги і великої віри у справу. Освітяни впевнено довели свою мобільність, здатність оперативно реагувати на стрімкі зміни ринку праці, успішно вирішувати поставлені завдання.

Напередодні професійного свята працівників училища привітав т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький. Звекртаючись до присутніх, він, зокрема, наголосив: «Ви відкриваєте дорогу для багатьох юнаків і дівчат у доросле, трудове життя. Ви є першими наставниками в обраній професії. Ви створюєте робочі кадри для нашої громади, області та всієї країни. Тож нехай на цьому благородному шляху вас супроводжує неодмінний успіх! Нехай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває учнівська любов і довіра. Миру, злагоди, достатку та здійснення усіх задумів. Зі святом!»

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління грамотами міської ради були нагороджені: заступник директора з навчально-виробничої роботи Антоніна Шевченко, старший майстер Віктор Оданець, завідуюча господарством Ірина Жилка, шеф-кухар Наталія Вертій. Також за вагомий внесок у розвиток громади, багаторічну і продуктивну співпрацю Сергій Бобрицький вручив подяку міської ради всьому колективу ПТУ-50.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних