Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Виїзний прийом громадян в Голобородьківському старостинському окрузі

Дата: 27.10.2022 16:36
Кількість переглядів: 239

До т.в.о. міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького під час виїзного прийому в Голобородьківському старостинському окрузі 26 жовтня звернулося чимало мешканців.

Фото без опису

Зокрема, було порушено питання видалення аварійних дерев. Як зазначив Сергій Бобрицький, певна робота в цьому напрямку вже ведеться, але наголосив на безумовному дотриманні законодавства. В перспективі роботи міської ради – створення комунальної служби, яка буде займатися санітарною обрізкою, видаленням аварійних дерев, а також посадкою молодих саджанців.

Низка звернень мешканців старостату стосувалася земельних питань.  В основному, зверталися громадяни, в яких земельні ділянки сформовані, але в зв’язку з військовим станом їх не можна передати у власність. Очільник громади запевнив, що у відповідності до законодавства усі ці земельні ділянки свого часу будуть передані їм у власність для ведення особистого селянського господарства.  

Під час прийому було порушено питання спортивного життя старостинського округу. Надійшло два звернення щодо можливості використовувати спортзал ліцею для занять та щодо виділення приміщення в адміністративній будівлі старостату для занять важкими видами спорту. В ході спілкування Сергій Бобрицький наголосив, що в пріоритеті міської ради – якісне надання освітянських послуг та розвиток культури і спорту в старостинських округах.

Окремо обговорили питання ремонту доріг. Т.в.о. міського голови поінформував, що ямковий ремонт дороги до с-ща Голобородьківське буде продовжено, а в бюджеті наступного року обов’язково буде передбачено виділення коштів на ремонт доріг до с-ща Михайлівське та с-ща Тагамлицьке.

Усі порушені питання виїзного прийому Сергій Бобрицький взяв на контроль для відповідного реагування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних