Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання міської комісії з ТЕБ та НС

Дата: 02.11.2022 15:47
Кількість переглядів: 193

02 листопада працювала міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Голова комісії Сергій Бобрицький ознайомив присутніх з порядком денним засідання. До розгляду було винесено два питання:

Фото без опису

1. Про запровадження змішаної форми навчання в загальноосвітніх та дошкільних закладах Карлівської територіальної громади, які мають захисні споруди цивільного захисту населення.

2. Про затвердження переліку місць знищення вибухонебезпечних предметів на території Карлівської громади.

За результатами опрацювання першого питання було вирішено з 02.11.2022 року в закладах загальної та дошкільної освіти, що мають захисні споруди цивільного захисту, приведені у відповідність до вимог законодавства, розпочати навчання за змішаною формою з короткотривалим перебуванням здобувачів освітнього процесу. В ході навчального процесу суворо дотримуватись всіх передбачених заходів безпеки життєдіяльності та санітарних норм, а також забезпечити безумовне переривання освітнього процесу у разі включення сигналу «Повітряна тривога» або інших сигналів оповіщення.

Підсумовуючи обговорення другого питання порядку денного, було визначено відповідне місце знешкодження (підриву) вилучених на території громади боєприпасів з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій при проведенні робіт по знешкодженню вибухонебезпечних предметів. Доручено посилити роз'яснювальну роботу серед населення про порядок дій, правила безпеки і поведінки при виявленні вибухонебезпечних чи інших невідомих предметів, про відповідальність за незаконне зберігання, використання і реалізацію засобів підриву, вибухонебезпечних речовин, застарілих боєприпасів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних