A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася робоча нарада

Дата: 02.11.2022 16:06
Кількість переглядів: 217

Під головуванням т.в.о міського голови, секретаря ради Сергія Бобрицького сьогодні, 02 листопада, відбулася нарада за участі профільних заступників та керівників структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради.

Перш за все обговорили фінансові показники бюджету міської ради та перспективи його виконання. Сергій Бобрицький наголосив на необхідності формування бюджету на 2023 рік, також акцентував увагу на економії коштів по енергоносіям, зокрема в закладах освіти, де навчальний процес відбувається онлайн.

Керівники комунальних підприємств поінформували про заплановані роботи до кінця робочого тижня. Начальник Карлівського ВУЖКГ Любов Гончаренко повідомила, що працівники комунгоспу, крім поточних робіт, сьогодні в с-ще Голобородьківське будуть перебивати гілля на щепу, в с. Попівка триватиме робота з чищення узбіччя дороги, також триває облаштування полігону твердих побутових відходів в м. Карлівка. Начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас поінформував про стан виконання робіт по переведенню будинку по вул. Полтавський Шлях, 58 на індивідуальне опалення. Було зазначено, що для пришвидшення виконання робіт наразі працює три бригади газовиків. Також повідомив, що сьогодні працівники комунального підприємства завершують роботу по облаштуванню вигрібної ями по вул. Полтавський Шлях, 36. Встановлена пластикова ємність та здійснюється підключення до неї будинкової каналізаційної мережі.

В ході наради перший заступник міського голови Михайло Кобченко порушив питання запровадження співфінансування усіх робіт. Це забезпечить якісніший контроль за виконанням та сформує першочерговість проведення робіт.

Підсумовуючи, т.в.о міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький анонсував проведення профільних робочих нарад. Для опрацювання питань запланованих нарад дав низку доручень, зокрема: надати інформацію щодо економії коштів по енергоносіям в розрізі кожного закладу освіти; підготувати інформацію про заборгованість по сплаті орендної плати за користування майном комунальної власності; надати всю наявну інформацію щодо переводу на індивідуальне опалення одноповерхових житлових будинків по вул. Паркова, Промислова, Гурамішвілі, пров. Промисловий м. Карлівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.