A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконавчого комітету 03.11.2022 р.

Дата: 04.11.2022 10:33
Кількість переглядів: 199

3 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради під головуванням т.в.о. міського голови Сергія Бобрицького та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Пушкарьової. У ході засідання розглянуто більше тридцяти питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Фото без опису

Згідно плану виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали звіти керівників комунальних підприємств про готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 р.р. Також заслухано інформацію головного спеціаліста відділу роботи з персоналом та цифровізації Юлії Прогнімак про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли за 9 місяців 2022 року.

Зважаючи на критичну ситуацію з енергопостачанням в країні, виникла необхідність якнайскорішого придбання джерел резервного електроживлення для безперебійної роботи підприємств та установ. Тому  до порядку денного засідання виконавчого комітету включено питання щодо внесення змін до показників загального та спеціального фондів бюджету. Члени виконкому погодили перенесення коштів з інших статей витрат в межах річних асигнувань на придбання електрогенераторів для виконавчого комітету міської ради, КНП «Карлівський ЦПМСД», Карлівського ВУЖКГ, КП «Карлівка Новатор», відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури та туризму, відділу управління комунальним майном.

Карлівська громада вже прийняла понад три тисяч переселенців, які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії. Тож з метою забезпечення їхніх потреб та здійснення соціального захисту виконавчий комітет також схвалив перенесення коштів з інших статей витрат на поточний ремонт приміщення для перебування внутрішньо переміщених осіб.

В ході засідання прийнято низку рішень що стосуються  забезпечення прав дітей та питань опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради; внесено зміни до персонального складу адміністративної комісії; затверджено порядок видачі довідок громадянам та порядок надання гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану. Також обговорено та прийнято рішення про організацію заходів до Дня працівників сільського господарства та проведення благодійного ярмарку; затверджено норми утримання прилеглих територій та визначено уповноважених осіб виконавчого комітету міської ради на складання протоколів про адміністративне правопорушення.  

Члени виконкому розглянули та обговорили заяви громадян щодо присвоєння поштової адреси та надання в оренду окремого елементу благоустрою для провадження підприємницької діяльності. По кожній заяві було прийнято відповідне рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних