A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася щотижнева нарада з планування роботи на тиждень

Дата: 08.11.2022 08:48
Кількість переглядів: 278

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький за участі першого заступника міського голови Михайла Кобченка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрія Ткачова, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Пушкарьової та керівників структурних підрозділів і начальників комунальних підприємств провів нараду з питань планування робочого тижня та підбиття підсумків роботи за минулий тиждень.

Спершу заслухали інформацію про стан захворюваності на COVID-19 в громаді. Було зазначено, що ситуація стабілізувалася. Наразі на стаціонарному лікуванні знаходиться 4 хворих. В КНП «Карлівський ЦПМСД» в наявності вакцина Coronavac та Pfizer.

В ході наради т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький порушив питання ремонту дороги на в’їзді до лікарні. Доручив прорахувати вартість робіт та надати пропозиції щодо їх виконання.

Далі керівники комунальних підприємств поінформували про заплановані роботи на тиждень. Також обговорили питання залучення громадян до суспільно корисних робіт.

Окрему увагу приділили стану робіт по переведенню будинку по вул. Полтавський Шлях, 58 на індивідуальне опалення. Начальник КП «Карлівка Новатор» Валерій Фуртас повідомив, що газовики вже виконали роботу по 3 стояках, орієнтовно за два тижні повинні закінчити інші.

Також він поінформував про наявність проблеми теплопостачання в деяких багатоповерхових будинка, зокрема заниження подачі тепла і тиску в зв’язку з незаконним врізанням мешканців певних квартир в систему централізованого теплопостачання. За результатами обговорення рекомендовано спільно з представниками Полтаватеплоенерго здійснити поквартирну перевірку мережі теплопостачання.

Підсумовуючи нараду, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький включив до тижневого плану робіт виконавчого комітету міської ради проведення наради з питання формування бюджету на 2023 рік та дав низку доручень відповідним виконавцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.