Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, надр, охорони навколишнього середовища та санітарного стану

Дата: 16.12.2022 15:35
Кількість переглядів: 211

Більше тридцяти питань, що підготовлені до розгляду на третій сесії міської ради, стосуватимуться земельної сфери. Усі ці проєкти рішень розглянула постійна депутатська комісія з  питань регулювання земельних відносин, надр, охорони навколишнього середовища та санітарного стану, засідання якої відбулося 14 грудня.

Фото без опису

Першим розглянули проєкт рішення «Про здійснення державного контролю за використанням та охороною земель на території Карлівської територіальної громади». Даним рішенням виконавчому комітету міської ради надаються повноваження щодо здійснення державного контролю за використанням та охороною земель  громади. Прописано механізм реалізації функції державного контролю за використанням та охороною земель. Також зобов’язує відділ земельних ресурсів та надр підготувати Порядок здійснення державного контролю з подальшим поданням на затвердження сесії.

Далі члени комісії опрацювали клопотання та заяви фізичних і юридичних осіб щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, надання в оренду земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна, про затвердження технічної документації із землеустрою, про затвердження проєкту землеустрою, про продовження терміну дії договору оренди землі та ін.

В ході засідання обговорено низку звернень. За результатами опрацювання порушених питань заявникам буде направлено роз’яснення та рекомендації комісії.

Значну увагу під час роботи приділено питанню інвентаризації земель та проведення нормативної грошової оцінки земель на території Карлівської територіальної громади.

Окремо було розглянуто питання проведення робіт щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ в громаді. Начальнику відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Павлу Чорноштану дано доручення надати усі розрахунки і плани по ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на 2023 рік. Це питання повторно буде обговорено на земельній комісії, робота якої продовжиться 19 грудня.

 


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних