A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Міста Героїв: Рік тому Сили оборони звільнили північні регіони України від окупанта

Дата: 27.03.2023 08:02
Кількість переглядів: 138

Впродовж місяця від початку березня 2022 року було звільнено понад 1000 населених пунктів. І в кожному з них живуть наші герої, тож у річницю звільнення півночі України в Офісі Президента започаткували кампанію «Міста Героїв».

Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усім у світі, що Україна може перемогти у цій війні. Українці побачили самі, ЩО вони можуть. Світ побачив, що Росія значно слабша, ніж про неї думали, і робить великі помилки.

Вигравши битву за Київ, українці виграли битву за Україну стратегічно – як за незалежну суверенну державу. Коли була захищена столиця, було захищене і державне життя України. Звільнивши північ, всі побачили, що окупанта можна вигнати. Продовживши цей рух по звільненню на півдні України – звільнивши Зміїний і населені пункти Херсонщини, а також на сході України – звільнивши території Харківщини, українці впевнені, що можуть звільнити всю свою землю.

Але початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші міста і села наших північних областей. Саме у тому першому досвіді наших людей, які побачили, що російська армія біжить з української землі.

Важливо, світ має знати, що Буча не одна. Фактично, в усіх містах і селах України, куди заходила російська армія, ми бачимо звірства, які скоювались проти людей. Тому ми прагнемо звільнити всю нашу землю, бо не можемо залишити жодного українського міста і села в російській неволі, бо це означає для наших людей те саме, що світ побачив вперше в Бучі та в інших містах і селах півночі після вигнання окупанта.

Кожен цивільний поруч із нашими військовими, прикордонниками та іншими героями пліч-о-пліч визволяли свої домівки, свої міста й села від окупантів.

Міста Героїв – це міста конкретних людей, які проявили сміливість, не залишили ближніх та вірили в Україну й долали ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.